Portret de Artist: Tiffany Lin

Dansatoarea principală Tiffany Lin este la Shen Yun din 2009. De atunci, a susținut peste 1.000 de spectacole în întreaga lume. Cunoscută pentru eleganța și tehnicile sale excepționale de sărituri, Lin a primit medalia de aur în cadrul Concursului Internațional de Dans Clasic Chinezesc al New Tang Dynasty Television atât în 2012, cât și în 2014.

În acest al doilea episod al noii noastre serii Portret de Artist, Lin împărtășește câteva informații prețioase, precum și sfaturi pentru a vă simți cel mai bine.

Tiffany Lin

• Născută în Taiwan
  • S-a alăturat companiei Shen Yun în 2009
  • "Prima dată când am urmărit Shen Yun, am fost fascinată de tot ceea ce am văzut - dansurile, culorile, costumele și bogata moștenire culturală din spatele tuturor. Atunci am descoperit cât de frumoasă și de plină de culoare era de fapt China antică și medievală, iar acest lucru m-a impresionat enorm."

12 Întrebări cu Tiffany

Care este orașul pe care preferați să îl vizitați în turneu?

Honolulu, Hawaii. Îmi place atmosfera caldă și relaxantă din Honolulu.

Care sunt cele trei lucruri pe care le luați întotdeauna cu dumneavoastră în timpul turneelor?

Cartea Zhuan Falun, pantofii de dans și ceaiul.

Aveți o rutină pe care o parcurgeți înainte de spectacol?

Mă spăl pe picioare. Picioarele noastre transpiră foarte mult în timp ce repetăm și ne încălzim, ceea ce este foarte inconfortabil, mai ales în timpul verii. Așa că întotdeauna mă spăl pe picioare chiar înainte de a mă schimba pentru spectacol. Acest lucru mă ajută, de asemenea, să păstrez curat interiorul pantofilor de scenă.

Ce faceți pentru a vă relaxa, după un spectacol?

O noapte de somn bun ajută întotdeauna.

Care este o bucurie neașteptată în turneu?

Pe măsură ce facem turnee în întreaga lume, este interesant să vezi cum publicul din diferite țări și regiuni reacționează diferit la aceleași piese din spectacol. Uneori putem auzi oamenii râzând în hohote, suspinând surprinși sau chiar îi vedem cum își șterg lacrimile. Este emoția de a performa pentru un public live și de a experimenta conexiunea emoțională.

Spuneți-ne ceva bizar despre dumneavoastră. Ceva la care alții nu s-ar aștepta.

Pot să mă învârt 360 de grade în aer, dar... nu știu să înot.

Care este rolul sau personajul preferat pe care l-ați interpretat pe scenă și de ce?

În Shen Yun 2018, în povestea de dans Trezire, am fost o statuie bodhisattva care prinde viață. Mi-aș dori să pot fi la fel de plină de compasiune și de pace ca ea.

Ați întâmpinat vreodată dificultăți în timpul carierei dumneavoastră de dansatoare? Cum le-ați depășit?

Uneori, dificultățile din viață sunt dificile pentru că noi le percepem ca fiind așa. Dacă ne schimbăm gândirea, mentalitatea, poate că nu vor fi atât de rele până la urmă.

Aveți vreun sfat de îngrijirea personală pentru a vă menține în cea mai bună condiție fizică?

Muncește din greu, mănâncă corespunzător și odihnește-te bine.

Care este cel mai bun sfat pe care îl aveți pentru a face bagajele?

Nu luați sticle mari în bagaj. Dacă ceva este greu de găsit și nu te poți lipsi de el, toarnă-l în câteva sticle mici. Astfel, poți arunca sticlele pe măsură ce le termini, iar valiza ta va fi din ce în ce mai ușoară.

De-a lungul celor peste 100 de spectacole din fiecare sezon, cum reușiți să mențineți prospețimea și un standard artistic ridicat?

Mă verific în permanență pentru a mă asigura că sunt într-o stare de spirit bună. Mintea și materia sunt una, așa că, pentru a mă descurca bine, trebuie să îmi mențin o stare de spirit pozitivă și să fiu bine dispusă.

Cum definiți succesul în viață?

Rămânând fidelă conștiinței mele și trăind cu integritate. Și simțind bucuria de a dărui și de a face sacrificii pentru alții.

Sezonul nostru 2022 a fost prelungit până în iulie. Consultați ShenYun.com/tickets pentru orașul cel mai apropiat de dumneavoastră.

PREZENTARE Video
    Stele ale Shen Yun: Tiffany Lin

Apăsați aici pentru a urmări întregul material video.